Ongi etorria!!!

Ongi etorri guztioi!



Blog honetan gure ekintzen informazioa ikusteko aukera izanen duzue. Espero dugu zuen gustokoa izatea eta bertan parte hartzea.



ONGI IZAN!!

GURE ORRIALDEAK

miércoles, 1 de mayo de 2013

10. ERREZETA: gurinezko gailetak eta bonboiak fruitu lehorrekin


GURINEZKO GAILETAK

Osagaiak: 
- 100 gramo gurin.
- 150 gramo irin.
- 60 gramo azukre.
- Arrautza bat.

Nola egin: 
1.  Hasteko, ontzi batean gurina eta azukrea ongi nahastu (eskuekin).



2. Gehitu arrautza eta nahastu.



3. Ondoren pixkanaka irina gehituko dugu, eskuekin nahastuko dugu orea lortu arte (eskuetan itsasten bada, irin pixka bat gehiago bota).



4. Forma ematen hasi aurretik, hartu labeko bandeja eta jarri labeko papera gainean.



5. Orain bai, gailetei forma eman nahi duzuen modura: moldeak erabiliz, ore bolatxo bat hartu eta zapatuz...



6. Bukatzeko, sartu labera (aurretik berotu, 180-200º/15 minutu inguru, bada ezpada, erne egon erre ez daitezen).  

 
FRUITU LEHORREKIN BONBOIAK

Osagaiak: 
- Zuritutako fruitu lehorrak.
- Urtzeko txokolatea.

Nola egin: 

1. Txokolatea urtu.

2. Fruitu lehor bat hartu, txokolatera bota eta koilararekin harrapatu. Ondoren, film gardenaren gainean jarri eta hozten eta gogortzen utzi (hozkailura sar daitezke).

3. Behin gogortu direnean, platertxo batean jarri eta jateko prest daude.

On egin!

No hay comentarios:

Publicar un comentario